A Vámpír Csókja / A Vampir Csokja Teljes Film

Szomorú volt a vámpír, Elemésztette a bánat. Elhagyta hát a várat, S hamar találkozott a halállal. A vár most is üresen áll, Madár sem száll oda már. Ember meg aztán végképp nem, Hisz ott kísért a három szellem... 2007. - Réges-régi, kedvenc amatőr művem...

A ​vámpír csókja (könyv) - Lara Adrian | Rukkola.hu

TWSF 2010. november 24. 18:39 ügyi vagy lunaliana (szerző) 2010. július 28. 12:03 köszönöm a társaim nevében is lamia: ógörög szó, jelentése: vámpír:D Hajnalpir 2010. június 8. 11:02 Látom, téged is utolért a mostanában oly divatos vámpírhullám! Bár verset keveset olvastam ebben a témában. Nem rossz... Csak szerintem túl sok benne a ''vér'' szó. Tekintve a témát ez nem feltétlen baj, csak nekem mindig szemet szúrnak az ismétlődő kifejezések. nektarin 2010. 10:17 Teljesen magával ragadott e csók:) Gratulálok!

A vámpír csókja teljes film | A legjobb filmek és sorozatok sFilm.hu

  • Süle Viktória: A vámpír csókja
  • A ​vámpír csókja (könyv) - Lara Adrian | Rukkola.hu
  • A vámpír csókja imdb
  • A vámpír csókja pdf

Lara adrian

a vámpír csókja videa

A vámpír csókja online film

Peter Loew kiadóigazgató (Nicolas Cage) egy szép napon találkozik Rachellel (Jennifer Beals), a gyönyörű vámpírral, aki természetesen "belekóstol" a férfiba. Peter a harapástól teljesen bekattan. Egyre furcsábban kezd viselkedni, végül már a pszichológusa sem bír vele. Ez mégsem riasztja vissza attól, hogy továbbra is fenntartsa kapcsolatát a vámpírnővel. Ahogy Peter őrülete mélyül, a dolgok kezdenek úgy tűnni, mintha minden csak hallucináció volna.

Teljes film magyarul videa

Zord, hideg kastély Oda nem süt be a napfény. Magas hegyen állt, Hová csak a sas szállt. Abban a kastélyban egy vámpír élt, Tőle mindenki rettegett s félt. Ki arra ment vissza nem tért. Na vajon miért? Vért evett és ivott mindig, Csókja volt halálos nekik. Kinek? Kinek? Mégis kinek? Az áldozati embereknek. Az volt aztán a sötét éjszaka, Mikor eltalálta Cupido nyila. Szerelmes lett egy áldozatba, S ezzel a fajok közti távolságot áthidalta. Emberbe szeretett bele, Lánya is született tőle. De a nő meghalt miatta, Legdrágább kincse maradt a lánya. Zöld volt szem, vörös ajka, Fehér bőre hasonlított a hóra. Széles arccsont, hegyes áll, Nem látott még senki ily szép lányt. Hegyes fogai hófehérek, A végei vérvörösek. Körmei akár a sasé, Partot mosnak gyöngy könnyei. Sírt egész nap s éjjel is, Hiszen be volt zárva mindig. Csak lőrésen át látta a napot, S csak sejtette a patakot. Aztán egy nap elszökött, Soha többé nem látták őt. Sokak szerint az erdőbe ment, Mások szerint a tengerbe fulladt bele.

nicolas cage a vámpír csókja a vámpír csókja imdb

Magellan Pictures | Hemdale Film Corporation | Vígjáték | Horror | 6 IMDb Teljes film tartalma Peter Loew kiadóigazgató (Nicolas Cage) egy szép napon találkozik Rachellel (Jennifer Beals), a gyönyörű vámpírral, aki természetesen "belekóstol" a férfiba. Peter a harapástól teljesen bekattan. Egyre furcsábban kezd viselkedni, végül már a pszichológusa sem bír vele. Ez mégsem riasztja vissza attól, hogy továbbra is fenntartsa kapcsolatát a vámpírnővel. Ahogy Peter őrülete mélyül, a dolgok kezdenek úgy tűnni, mintha minden csak hallucináció volna.

Thursday, 16 December 2021